ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγικός o Ιρλανδός ρέφερι, χάρισε απoβολή, προστάτεψε την Μόλντε, “πλαστoγράφησε” τον αγώνα! (photos)

Τραγικός ο Ιρλανδός ρέφερι, Ρόμπερτ Χάρβεϊ, “πλαστογράφησε” τον αγώνα ρεβάνς του Άρη με την Μόλντε!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άρης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη και μετά τον ανεκδιήγητο Άγγλο Άτγουελ στο Αρης-ΑΕΛ, είχε μια πολύ κακή διαιτησία από τον μόλις 30 ετών Ιρλανδό Ρόμπερτ Χάρβεϊ από την Ιρλανδία.

Χωρίς να κάνει το κραυγαλέο λάθος, είχε τραγικές αποφάσεις σε “ύπουλες” φάσεις, κλείνοντας τα ματιά σε αντιαθλητικά χτυπήματα των Νορβηγών, στα οποία δεν σφύριξε καν φάουλ, ενώ έδειξε με ευκολία… παράβαση σε ενέργειες των ποδοσφαιριστών του Άρη, χωρίς να συντρέχει λόγος.

Κραυγαλέα η φάση που δέχθηκε αγωνιά ο Σούντγκρεν  με τον διαιτητή του αγώνα να μην τιμωρεί, όπως έπρεπε, με κόκκινη κάρτα τον Λέκε Τζέιμς και ο διαιτητής είπε “παίζεται”, ενώ γενικά ο Ιρλανδός σταμάτησε σε 3-4 περιπτώσεις τους παίκτες του Άρη κι άλλαξε την ροή του αγώνα, εξαιτίας των αποφάσεων του, προκαλώντας τον εκνευρισμό και την οργή στους κιτρινόμαυρους.

Όπως επίσης κραυγαλέα φάση της ανατροπής του Γιουνές στα πρώτα λεπτά του α’ μέρους της παράτασης, ο οποίος γκρεμίστηκε έξω από την περιοχή με χέρια και πόδια από τρεις αντιπάλους! Προφανώς δεν… σκοτώθηκε που θα έλεγε ο Νορβηγός προπονητής και δεν δόθηκε το φάουλ, που προφανώς θα άλλαζε την ροή του αγώνα!

To Top