Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό (video)

Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Φορτηγό όχημα παρέσυρε 42χρονη ποδηλάτισσα που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην περιοχή της Τούμπας

Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

«Όταν έφτασα εδώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη κάτω από το φορτηγό, μέσα στα αίματα. Ήταν ολόκληρη κάτω από το φορτηγό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας πως «ο οδηγός ήταν σοκαρισμένος. Δεν την είδε καθόλου λόγω βροχής. Δεν είχε κίνηση ούτε είχε ταχύτητα», τόνισε.

Το φορτηγό πιθανότατα δεν την είδε καν (έβρεχε εκείνη τη στιγμή), με αποτέλεσμα το ποδήλατο να εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες και να γίνει λιώμα.

Σε ρεπορτάζ του thesstoday.gr αναφέρονται επίσης τα εξής:

Τροχαίο στην Περιφερειακή

Λίγο μετά τις 6 το πρωί στην Περιφερειακή, στο ύψος της Τριανδρίας ένας οδηγός ΙΧ έχασε ξαφνικά τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο ενδιάμεσο διαχωριστικό και ακολούθως δεξιά στις μπαριέρες. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες από το περιστατικό, ωστόσο, έχει προκληθεί κυκλοφοριακό μπλακ άουτ, με την Τροχαία να σπεύδει στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

«Φράκαρε» η Θεσσαλονίκη

Με προβλήματα στην κυκλοφορία ξύπνησε για ακόμη μια ημέρα η Θεσσαλονίκη, με τους οδηγούς να πρέπει να «οπλίζονται» με υπομονή εξαιτίας της έντονης κίνησης που παρατηρείται από νωρίς το πρωί. Στη Βασιλίσσης Όλγας τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες

 

To Top