ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στο ράλι ΔΕΘ: Νεκρός θεατής (photos)

Δυστύχημα σημειώθηκε στις 09:45 το πρωί κατά τη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ, στην επαρχιακή οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε θεατή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κυριακή σημαίνει στοίχημα και στο Foxbet.gr θα βρείτε τα πληρέστερα ρεπορτάζ, όπως και προγνωστικά από τους κορυφαίους tipsters του χώρου!

AdTech AdΠροανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και τα αυτοκίνητα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομική διεύθυνση κεντρικής Μακεδονίας για τη θανάσιμη παράσυρση θεατή στο ράλι ΔΕΘ. Όπως αναφέρει

Πρωινές ώρες σήμερα (18-09-2016), στην Παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, κατά την διάρκεια του αγώνα «Rally ΔΕΘ», ένας 47χρονος ημεδαπός θεατής, παρασύρθηκε από αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επιπλέον στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ένας 51χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε και με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

ralidethnekros rally

To Top