Τραυματίες οι Γκρίλις και Αλεξάντερ-Αρνολντ, “κόπηκαν” από την Εθνική Αγγλίας

Χωρίς τους Τζακ Γκρίλις και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα ταξιδέψει στην Πολωνία η Εθνική Αγγλίας για τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2024 με την Ουκρανία (09/09), όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (04/09) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Νησιού.

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι και ο αμυντικός της Λίβερπουλ ταξίδεψαν στο Σεντ Τζορτζ Παρκ, το προπονητικό κέντρο των «Τριών Λιονταριών», αλλά όπως επισημαίνει στην ενημέρωσή της η FA «οι δύο παίκτες αποχώρησαν από την αποστολή μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν και οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.»

Ο Γκρίλις δεν έπαιξε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 5-1 επί της Φούλαμ το Σάββατο (02/09), ενώ ο Αλεξάντερ-Αρνολντ υπέστη τραυματισμό στον ορθό μηριαίο μυ στη νίκη των «κόκκινων» με 3-0 επί της Άστον Βίλα, την Κυριακή (03/09).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δεν σκοπεύει να καλέσει άλλους παίκτες στις θέσεις των δύο προαναφερθέντων, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της FA.

Οι Άγγλοι κυριαρχούν στον 3ο όμιλο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκονται έξι βαθμούς μπροστά από την προσεχή τους αντίπαλο, Ουκρανία (έχει ματς λιγότερο), που θ΄ αντιμετωπίσουν το Σάββατο (09/09, 18:00) στο Βρότσλαβ.

Θ΄ ακολουθήσει το φιλικό με την Σκωτία στις 12 Σεπτεμβρίου (20:45) στη Γλασκώβη.

To Top