Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ο Κούζμιτς, αναφορά πως έπεσε σε κώμα ! (photos)

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής και όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και ο φίλος του Μπόγκνταν Ίλιτς, βρισκόταν στην εθνική οδο προς την Μπάνια Λούκα, όταν ένα άλλο όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πάνω του.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο  Κούζμιτς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο στέρνο σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Η κατάσταση του σέντερ του Ερυθρού Αστέρα θεωρήθηκε κρίσιμη, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο στο Βελιγράδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως αναφέρουν ότι ο εγκέφαλός του φαίνεται να μην έπαθε κάτι από την σύγκρουση.

Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ερυθρός Αστέρας όπου αναφέρει ότι ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

To Top