Τραϊανόπουλος στο PRESSARIS: “Καλύτερος ο Άρης στον δεύτερο γύρο”

Πυρετωδώς συνεχίζει την προετοιμασία για του ματς με τον Άρη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Τραϊανόπουλο να μην έχει ελλείψεις, πέραν του Φλώρου, που είναι τιμωρημένος.

Ο έμπειρος προπονητής, που θα τεθεί για τρίτη φορά αντιμέτωπος τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Άρη, μίλησε στο PRESSARIS για το πώς βλέπει το κυριακάτικο ματς, αλλά και τους «κίτρινους», καθώς οδεύουμε στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή. Αυτό που λέω όλες αυτές τις μέρες στους παίκτες μου είναι να μπουν μέσα και να το απολαύσουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα τον Άρη», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Στο ποδόσφαιρο ό,τι δίνεις, παίρνεις. Και εμείς θέλουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Επίσης, σχολιάζοντας το πώς είναι ο Άρης σε σχέση με τα αρχικά ματς, που τον αντιμετώπισε όντας στον πάγκο του Εθνικού Αγιονερίου, ο έμπειρος προπονητής ήταν ξεκάθαρος:

«Ο Άρης είναι τελείως διαφορετικός συγκριτικά με τον πρώτο γύρο. Έχει βρει την ομοιογένειά του, οι παίκτες του έχουν βρει τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο και όσο περνάει ο χρόνος, παίζουν άλλο ποδόσφαιρο, με αυτοματοποιημένες κινήσεις και συνδυαστικό παιχνίδι».

To Top