Τρεις Έλληνες προπονητές μπλοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πάνε στο Ισραήλ

Ένα απροσδόκητο πρόβλημα προέκυψε από την  απόφαση της λίγκας του Ισραήλ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου, αφού τρεις Έλληνες προπονητές που εργάζονται σε ομάδες της Winner League δε μπορούν να μεταβούν στην χώρα.

Ο λόγος για τους Γιάννη Καστρίτη της Χάποελ Τελ Αβίβ (ανανέωσε μάλιστα και το συμβόλαιό του), Στέφανο Δέδα της Χάποελ Χολόν και Βασίλη Γεραγωτέλη (ασίσταντ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι), οι οποίοι  δε μπορούν να μεταβούν από την Ελλάδα στο Ισραήλ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα, αφού όταν κηρύχθηκε η καραντίνα αποφάσισε να μείνει στο Ισραήλ με την οικογένειά του.

Οι τρεις Έλληνες τεχνικοί επέστρεψαν στην χώρα μας λίγο πριν επιβληθεί η καραντίνα λόγω του κορονοϊού, με το σάιτ “Sports.walla” να φανερώνει το πρόβλημα, αφού έχουν ματαιωθεί όλες οι πτήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται, είναι πιο εύκολο να μεταβεί κάποιος από τη Νέα Υόρκη στο Τελ Αβίβ, παρά από την Ελλάδα!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι η Χάποελ Τελ Αβίβ προσπάθησε να φέρει τον Γιάννη Καστρίτη από την Ελλάδα στο Ισραήλ, μέσω… Ντόχα και Λονδίνου, με την συνολική διάρκεια του ταξιδιού να υπολογίζεται στις 35 ώρες (!) και το συνολικό ποσό των εισιτηρίων στα 3.500 δολάρια όταν κανονικά μία πτήση από την Ελλάδα στο Ισραήλ κρατάει 2 ώρες και στοιχίζει 100 ευρώ. Ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο όμως εγκαταλείφθηκε υπό τον φόβο ότι ίσως ένα νέο κύμα του κορονοϊού έχει ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο Έλληνας τεχνικός σε άλλη χώρα.

Όπως και να έχει, το τι θα ακολουθήσει αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμένη πτήση από την Ελλάδα για το Ισραήλ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ ακόμα και όταν οι Έλληνες τεχνικοί ταξιδέψουν, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

To Top