Τρεις αθλητές του Άρη στην Εθνική μπάσκετ παίδων

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής παίδων μπάσκετ Γιάννης Καλαμπόκης προέβη σε κλήσεις σε 12 αθλητές ενόψει της συμμετοχής στο τουρνουά ISCAR που διεξάγεται από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) σε σχετική ανακοίνωσή της «οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 08.30 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ». Μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι Παύλος Πεταλώτης, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου και Χρήστος Βενετίδης, αθλητές του Άρη.

Η Εθνική Παίδων θα πάρει μέρος το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (9-17/8).

Οι αθλητές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής παίδων είναι οι εξής: Παύλος Πεταλωτής (Άρης), Βασίλης Χαρτώνας (ΔΕΚΑ), Χρήστος Βενετίδης (Άρης), Ιωάννης Κωστούλας (ΔΕΚΑ), Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (Άρης), Αλέξανδρος Σκληρός (Προμηθέας Π.), Αθανάσιος Ασημένιος (Λεόντειος), Αλέξανδρος Τσώνης (Δούκας), Θεόδωρος Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Γεράσιμος Αλέξιος Παγουλάτος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σταμούλος (Ανδρογέας), Δημήτρης Πούλος (Άρης Σκάλας).

To Top