Τρεις αναζητούν την ευκαιρία τους

Στο φετινό Άρη κανένας δεν περισσεύει. Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Μάκης Κατσαβάκης δείχνει να έχει κατασταλάξει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας, με ορισμένους άλλους να μην έχουν βρει ακόμη τη… διέξοδο που οδηγεί στην ενδεκάδα, έστω κι από τον πάγκο.

Tρεις παίκτες αναζητούν τη δική τους ευκαιρία, με μοναδικό αρμόδιο να αποφασίσει τον προπονητή της ομάδας…

Νίκος Αγγελούδης
Ο 21χρονος επιθετικός αποτέλεσε μεγάλη ελπίδα του κόσμου, για έναν παίκτη που θα μπει ώστε να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα του Άρη, όταν και πρόπερσι βγήκε πρώτος σκόρερ στην δεύτερη ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πέρυσι πήγε στη Δόξα Δράμας, ώστε να πάρει παιχνίδια, αλλά εκεί ο Μάκης Κατσαβάκης τον χρησιμοποίησε μόλις σε πέντε παιχνίδια κι αυτά ως αλλαγή. Ο Αγγελούδης είχε φέτος άλλη μία ευκαιρία να πείσει τον Σερραίο τεχνικό ότι αξίζει να πάρει κάποια ευκαιρία. Ο ίδιος συνεχίζει να παλεύει, βγάζοντας περίσσιο πάθος στις προπονήσεις και θέλει να βρει τρόπο ώστε να γίνει μία από τις επιλογές του προπονητή του. Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος αρχηγός της ομάδας.

Σάκης Κανούλας
Πέρυσι ο 20χρονος φορ έπαιξε, με παίκτες στο ρόστερ όπως ο Τσέζαρεκ και ο Καστίγιο και φέτος πίστευε ότι θα κέρδιζε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, όμως στις πρώτες αγωνιστικές δείχνει να μην αποτελεί πρώτη επιλογή του Κατσαβάκη. Στο ματς με τον Πανιώνιο ο κόουτς του Άρη παρά το ότι ο Κανούλας ήταν ο μοναδικός επιθετικός στον πάγκο και η ομάδα έχανε και έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω, δεν τον χρησιμοποίησε. Προφανώς και το κίνητρο που ψάχνει ο υψηλόσωμος στράικερ πρέπει να συνδυαστεί και από το κίνητρο που θα του δώσει ο προπονητής του, ενώ είναι φυσιολογικό σε δέκα και είκοσι λεπτά συμμετοχής να μην μπορεί ένας παίκτης να προσαρμοστεί και να κάνει πράγματα, ώστε να δείξει την αξία του.

Στέλιος Τσουκάνης
Επίσης παίκτης που πέρυσι αγωνίστηκε, με ένα κατά τεκμήριο πολύ πιο ανταγωνιστικό ρόστε. Προς το παρόν δεν αποτελεί μέλος ούτε καν των αποστολών. Θα μπορούσε να δώσει λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε μία θέση που οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιούνται παίκτες που δεν τη γνωρίζουν. Ο Τσουκάνης βέβαια είναι κυρίως επιθετικογενής παίκτης (έπαιζε ως εξτρέμ και επιτελικός χαφ), ωστόσο και ως αριστερός μπακ μπορεί να βοηθήσει, ενώ στο φιλικό με τον Κιλκισιακό  και τις πρόσφατες προπονήσεις είναι εξαιρετικός και πολύ φορμαρισμένος.

To Top