ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις γενιές βετεράνων του Άρη σε μια ξεχωριστή επίσκεψη! (photos)

Μια ξεχωριστή επίσκεψη βίωσαν οι βετεράνοι του Άρη ή καλύτερα… τρεις γενιές βετεράνων.

Ο Γιάννης Βένος  αναφέρθηκε σε αυτή και έχει να κάνει με την παρουσία τους στο κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανωμή, ένα μουσείο πραγματικό με εργαλεία οινοποιίας, αλλά και ευκαιρίες γευσιγνωσίας. Το κτήμα Γεροβασιλείου είναι επισκέψιμο από τους οινόφιλους και όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του αμπελιού και του κρασιού.

Το κάλεσμα δόθηκε και η βετεράνοι του Άρη έδωσαν το παρών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Τρείς γενιές παλαίμαχων ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ, επισκεφθήκαμε μετά από πρόσκληση, τίς εγκαταστάσεις μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, το κτήμα Γεροβασιλείου!

Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, φιλόξενος οικοδεσπότης, με ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια τού ποδοσφαίρου, μάς υποδέχθηκε με θέρμη, μάς ξενάγησε στο Μουσείο και τίς εγκαταστάσεις παραγωγής και οινοποίησης τής εταιρείας, και παρέθεσε γεύμα στην αποστολή στο υπέροχο Restaurant πού διατηρεί στο κτήμα, σε μια πολύ όμορφη και εγκάρδια ατμόσφαιρα!

Όλοι αισθανθήκαμε πολύ οικεία και υπέροχα από την φιλοξενία, καί γι’ αυτό τόν ευχαριστούμε από καρδιάς!

Στην φωτογραφία: Μπαλασάς, Σπυρίδων, Βένος, Β.Γεροβασιλείου, Γούναρης, Κούης, Χαλιάπας, Φοιρός, Κολτσίδας, Δράμπης, Ζελελίδης, Παπαϊωάννου, Κατσαρός, Τζιφόπουλος, Νίκος Χριστίδης”.

Δείτε εδώ τις σχετικές εικόνες:

To Top