Τρεις ημερομηνίες + δυο κρίσιμες αποφάσεις για την «επόμενη μέρα»! Η πρόταση Σκόρδα, ο Ηλιάδης και ο… επενδυτής μέσω 99

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα. Τρεις καθοριστικές ημερομηνίες και δυο αποφάσεις που αναμένεται να αλλάξουν τοπίο σε ΠΑΕ και Κοινωνία Μελών

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι τρεις ημερομηνίες που καθορίζουν τον «χάρτη» του συλλόγου:

1. Εκλογές στην ΚΜΑ στις 11 Μαΐου.

2. Γενική συνέλευση για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων στην ΠΑΕ στις 18 Μαΐου.

3. Εκλογές στην ΠΑΕ στις 25 Μαΐου για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι δυο κρίσιμες αποφάσεις έχουν να κάνουν με:

1. Την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Η απόφαση αναμένεται μετά τις 20 Μαΐου.

2. Την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ από την ΝΕΧΙΑ, προκειμένου ο κόσμος να μάθει την αλήθεια και να πάρει απαντήσεις για τα οικονομικά δεδομένα.

Από κει πέρα, τρία είναι τα δεδομένα σε ότι αφορά την ΠΑΕ και τις προθέσεις εμπλοκής στην ΠΑΕ.

1. Ο Λάμπρος Σκόρδας είπε ότι έχει σχέδιο. Υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 με νέα αίτηση, που θα στηρίζεται κυρίως στις συμφωνίες των παικτών, μια και αμφισβήτησε έντονα το υπό κρίση σχέδιο, η απόφαση για τα οποίο αναμένεται. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είπε το αυτονόητο, να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών, να ενισχυθεί η ομάδα και να προχωρήσει ο ίδιος μόνο κάτω από ισχυρή λαϊκή εντολή για επόμενα δυο χρόνια.

2. Ο Δημήτρης Ηλιάδης έκανε περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα παρουσία. Είπε ότι πρέπει να υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου, θεώρησε καταλυτική την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να μπει πιο δυνατά, χωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του.

3. Από κει και πέρα ακούστηκε κατά κόρον από πολλούς ομιλητές ότι η λύση μπορεί να δοθεί μόνο μέσα από έναν επενδυτή, ο οποίος όμως για να έρθει πρέπει ο Άρης να μπει στο άρθρο 99 και όχι να κουβαλάει χρέη 30 εκατομμυρίων ευρώ. Χαρακτηριστική στιγμή η θέση που εξέφρασε ο Τάσος Αβάνογλου («υπάρχει επενδυτής σίγουρα για τον Άρη»), χωρίς να την τεκμηριώσει με στοιχεία ή να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

To Top