Τρεις κίτρινοι στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων

Στη Μίκρα Β’ θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (24/2) προπόνηση των παικτών που έχουν γεννηθεί το 2001 και επιλέχθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς για την Εθνική Ελλάδας Παμπαίδων. Το “παρών” θα δώσουν και τρεις παίκτες του Άρη. 

Όπως ενημέρωσε με σημερινή (20/02) ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η δοκιμαστική προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, για το κλιμάκιο του Βορρά, θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 16.00. Αντίθετα, αναβλήθηκε η συνάντηση των γεννημένων το 2000, που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα και ώρα, στο ίδιο κλειστό. Το παρών, στη Μίκρα Β’, θα δώσουν οι εξής παίκτες…

Γιώργος Ζούντσας, Ιωάννης Σιδηροηλίας, Γεώργιος Κοτρότσιος (Άρης), Άρης Σωτηρίου (Πήγασος-Μαντουλίδης), Αθανάσιος Φυλάκης (GBA-Αστέρας Ιπποδρομίου), Χρήστος Πεταλάς (Μαντουλίδης), Γεώργιος Κωστίκας, Κωνσταντίνος Βλάσιος (ΧΑΝΘ), Φώτιος Γιωργαλάς, Γεώργιος Γκίζης (Α.Κ. Αστέρια), Δημήτριος Κλωναράς (ΠΑΟΚ), Θεόφιλος Μέρμηγκας, Γεώργιος Ταζόπουλος (ΒΑΟ), Βασίλειος Λυπηρίδης (ICBS), Θωμάς Ζευγαράς (Απόλλων Καρδίτσας), Ανδρέας Τσουμάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Θεόδωρος Τσίρμπας-Αναγνώστου (ΑΓΣ Ιωαννίνων), Φίλιππος Βακουφτσής (Μ. Αλέξανδρος) και Χρήστος Γιαννακάκης (ΧΑΝΘ).

To Top