Τρεις “κιτρινόμαυροι” παλαιστές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling

Με τρεις παλαιστές θα εκπροσωπηθεί ο Άρης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling που θα γίνει στη ρουμάνικη πόλη Κοστάντζα από 12 ως 14 Ιουνίου 2015.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: “Αύριο, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, αναχωρούν οι πρωταθλητές Πάλης του Συλλόγου μας για την πόλη Κονστάντζα της Ρουμανίας όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling στις 12-14 Ιουνίου 2015.

Την Παρασκευή 12/06, πρώτος στη μάχη μπαίνει ο Αντώνης Δελαπόρτας στην κατηγορία παίδων στα 70 κιλά , ακολουθεί η Ελένη Παπαμιχαήλ στην κατηγορία νεανίδων στα 50 κιλά το Σάββατο 13/06 και στην κατηγορία των ανδρών στα 80 κιλά αγωνίζεται ο αθλητής μας , Γεώργιος Κουλουχίδης ,την Κυριακή 14/06.

Τους αθλητές μας θα τους συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές αλλά και ο έφορος της ομάδας μας και γιατρός των αγώνων , Νικηφόρος Δελαπόρτας. Ο προπονητής πάλης του Συλλόγου μας , Κώστας Κουρτίδης, πρέπει να βρίσκεται στην πόλη μας λόγω της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14/06/2015 στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπεύθυνοι και ο προπονητής του τμήματος ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗΣ , κ. Αναστάσιο Οικονόμου και το Διοικητικό Συμβούλιο για την οικονομική στήριξη του πρωταθλητή μας, Γεώργιου Κουλουχίδη, για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές μας”.

To Top