Τρεις “Μπόμπες” για προθέρμανση

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούμαστε από σήμερα μετά το τέλος των μεσοβδόμαδων αναμετρήσεων για το Κύπελλο σε όλη την Ευρώπη.

Για το κουπόνι της Παρασκευής έχουμε επιλέξει τρεία σημεία στην Κατηγορία «Μπόμπες». Αρχίζουμε με το 1Χ της Μπουγιουκσεχίρ κόντρα στην Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια με τη Γαλατά, αμφότερες εντός έδρας. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς 4 παίκτες, με το… μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε βρίσκουμε στοιχηματική ευκαιρία στο 1Χ που παίζεται στο 2.12 στην BetVictor.

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία, όπου έχουμε επιλέξει το Χ2 της Μπράιτον με αντίπαλο τη Λιντς σε απόδοση 1.92. Η Μπράιτον αγνοεί την εντός έδρας νίκη επί της Λιντς από το 2006 και σήμερα προβλέπουμε πως το εκπληκτικό αυτό σερί θα συνεχιστεί. Επιπροσθέτως, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα… πάνω τους μετά το 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική επί της Σαουθάμπτον. Τέλος τα ξημερώματα στο Μεξικό η Πούμας παίζει στην έδρα της Τζαγκουάρες και το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμά μας επιστρέφεται) παίζεται σε απόδοση 2.70 στην Betsson.

Στην Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τουρκία ο Ολυμπιακός παίρνει σειρά και υποδέχεται την Τσεντεβίτα. Καλύτερη ευκαιρία να ξεσπάσει δεν θα έχει ο Ολυμπιακός, απ’ ότι απέναντι στους αδύναμους Κροάτες. Αν παρουσιαστεί στοιχειωδώς σοβαρός και παίξει βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων, η διαφορά θα ανοίξει από νωρίς και θα καταλήξει πάνω από τους 20 πόντους. Η πρότασή μας λοιπόν: Ολυμπιακός -15.5 (1.85 Pinnacle). Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις για τη Euroleague.

Στο NBA το θετικό σερί συνεχίζεται. Από την έναρξη της μεγάλης γιορτής του Μπάσκετ μέχρι και σήμερα ο tipster μας μετρά 6/6 σημεία. Δείτε εδώ τις σημερινές τρεις προτάσεις.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Τέλος έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά preview για τα Bonus Εγγραφής στις εταιρείες στοιχήματος.

To Top