ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρεις νίκες ο Άρης, τρεις φορές MVP ο Μποχωρίδης

Οι (μόλις) τρεις νίκες που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ο Άρης σε 12 αγωνιστικές, έχουν συνοδευτεί ισαρίθμως από την ανάδειξη του Λευτέρη Μποχωρίδη σε MVP.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Γεγονός που λέει πολλά από μόνο του, καθώς χωρίς τον αρχηγό του ο Άρης  ανάμεσα στην 1η και την 8η αγωνιστική όπου είχε επικρατήσει, έχασε έξι σερί παιχνίδια, τα οποία με εξαίρεση εκείνο με τον Παναθηναϊκό μπορούσε να τα κερδίσει.

Πιο αναλυτικά, ο Μποχωρίδης αναδείχθηκε σε MVP της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, καθώς στη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (85-82 στην παράταση) συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη σε 37’ συμμετοχής.

Πολυτιμότερος και στη νίκη επί του Περιστερίου (72-59) με 30 βαθμούς αξιολόγησης και 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ αλλά και 5 λάθη σε 32’ στο παρκέ του Nick Galis Hall.

Και στο τελευταίο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» (Άρης-Λαύριο 81-70), ο 25χρονος Έλληνας διεθνής γκαρντ ήταν ξανά ο κορυφαίος με 22 βαθμούς στην αξιολόγηση. Είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ και 5 λάθη σε 32’ συμμετοχής.

Δείγμα του ότι αν ο Μποχωρίδης είναι στην μέρα του, τότε ο Άρης έχει κατά πολύ αυξημένες πιθανότητες να κερδίζει τα παιχνίδια…

To Top