Τρεις οι άξονες της συνάντησης με Μιλίνκοβιτς! Όσοι δεν μπορούν ή δεν έχουν διάθεση στο περιθώριο!

Τρεις είναι οι άξονες στους οποίους θα κυμανθεί το τετ-α-τετ Ηλιάδη-Μιλίνκοβιτς. Οι δυο άνδρες υπό το βάρος της αρνητικής κατάστασης θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο στο αγωνιστικό τέλμα της ομάδας, βάζοντας επί τάπητος τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου του Αρη το ραντεβού θα γίνει αύριο, ωστόσο δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει και μάλιστα συνεχώς, δια τηλεφώνου. Οι δυο τους αναζητούν τα αίτια των τραγικών τελευταίων εμφανίσεων της ομάδας, θέλοντας να βρουν λύσεις.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί:

1. Στα αίτια της αγωνιστικής κατηφόρας. Ποιοι είναι λόγοι που έχουν οδηγήσει τον Άρη να μην είναι ανταγωνιστικός στο βαθμό που επιβάλλεται (τηρουμένων των αναλογιών). Παράλληλα θα εκτιμηθεί η εσωτερική κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει «μαύρη λίστα». Δηλαδή, όσοι δεν μπορούν ή δεν έχουν τη διάθεση να μπουν στον περιθώριο.

2. Θα αναλυθεί η τραγική εμφάνιση και ήττα του Σαββάτου από τον Παναθηναϊκό. Μια ήττα που αποτελεί «μαχαιριά» στην αξιοπιστία της ομάδας και καταρρακώνει την ψυχολογία όλων. Κυρίως του κόσμου που έδωσε και πάλι βροντερό παρόν.

3. Θα ανοίξει ο φάκελος ενίσχυση. Η ομάδα χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη. Με δεδομένο την απαγόρευση που υπάρχει, η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον προπονητή θα πρέπει να πετύχει «διάνα» στις επιλογές της. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για λάθος επιλογές. Η ευθύνη στον τομέα αυτό βαραίνει τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή που θα έχει λόγο.

To Top