ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις οι υποψήφιοι για τον “άσο”, προβάδισμα ο Κουτζαβασίλης

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης τερματοφύλακα, καθώς οι Γιάννης Φυσέκης και Πέτρος Μπαϊμάκης δεν έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής την απόλυτη εμπιστοσύνη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ώστε να εμπιστευτεί με κλειστά μάτια θέση βασικού τη νέα χρονιά σε έναν από τους δύο.

Τα ονόματα των πορτιέρε που έπαιξαν έντονα το τελευταίο διάστημα είναι αυτά των Φώτη Κουτζαβασίλη από την Κέρκυρα, των Μανώλη Καλογεράκη και του Γιάννη Σιδεράκη.

Αυτός που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής την προτίμηση των Καλαϊτζίδη και Τεννέ έιναι ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Κουτζαβασίλης, η περίπτωση του οποίου, καθίσταται εξ΄αρχής δύσκολη, καθώς μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του, ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ.

Εκ των δύο υπολοίπων, αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Καλογεράκης για τον οποίο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενώ έχουν συνεργαστεί και πέρσι στον Άρη, αν και η συνύπαρξη τους διήρκεσε μόλις ένα μήνα και κάτι.

 

To Top