ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις ομιλίες, ένα κοινό νόημα: “Όλοι μαζί, ενωμένοι για να ανεβάσουμε τον Άρη…”

Την ευκαιρία να συστηθούν και να μιλήσουν για πρώτη φορά στους παίκτες του Άρη είχαν οι Νίκος Αρβανιτίδης και Μπάμπης Τσοχαταρίδης που εκπροσώπησαν την τετραμελής ομάδα επιχειρηματιών, η οποία από το βράδυ της Δευτέρας, ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Στη χθεσινή προπόνηση οι δύο επιχειρηματίες, πλαισιωμένοι από τους Αλέκο Κατσιαούνη και Λάζαρο Παπαδόπουλο, μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και προχώρησαν σε μία ολιγόλεπτη ομιλία προς τους παίκτες της ομάδας, που εισάκουσαν το κάλεσμα της νέας διοίκησης.

Την αρχή έκανε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, o οποίος επί της ουσίας παρουσίασε στους παίκτες του Αρβανιτίδη-Τσοχαταρίδη, τονίζοντας στην δική του εισαγωγική ομιλία: “Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας. Οι άνθρωποι αυτοί που βρίσκονται εδώ έχουν αναλάβει την ομάδα με στόχο το καλύτερο για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μπάμπης Τσοχαταρίδης, τονίζοντας: “Από εδώ και στο εξής να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα δίπλα σας έναν άνθρωπο για όλες τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι η άνοδος του Άρη, δεν έχουμε κανένα άλλο όφελος από την ενασχόληση μας αυτή. Όλοι μαζί κι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”.

Τελευταίος μίλησε ο Νίκος Αρβανιτίδης: “Από κάποιους είμαι μεγαλύτερος, από κάποιους άλλος μικρότερος σε ηλικία εδώ μέσα. Θέλω να ξέρετε όμως ότι στόχος όλων μας και δικός μου είναι να τα καταφέρουμε φέτος. Ότι προβλήματα έχετε είμαστε εδώ για εσάς”.

 

To Top