Τρεις παίκτες με συμβόλαιο, 11 ελεύθεροι και η περίπτωση Βεζένκοφ

Μπορεί να προέχουν άλλα θέματα στην ατζέντα της διοίκησης πριν από την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, πρέπει να σημειωθεί πάντως πως παίκτες με συμβόλαιο για του χρόνου είναι μόλις τρεις στον Άρη. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Τάσος Δήμας.

Από την ομάδα που ολοκλήρωσε την χρονιά το περασμένο Σάββατο μένουν ελεύθεροι 11 παίκτες! Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο Τζέρεμι Χαντ, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο Γιώργος Τσιάρας, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο Κώστας Χαρίσης, ο Σπύρος Μούρτος, ο Δημήτρης Βεργίνης, ο Ευθύμης Τσακαλέρης και ο Νίκος Μποχωρίδης δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και ο Άρης αν θα αποφασίσει να κρατήσει κάποιους εξ αυτών θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις από το μηδέν.

Ιδιάζουσα περίπτωση είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος ενηλικιώνεται στις 6 Αυγούστου και έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει.

Είναι ακόμα άγνωστο ποιοι παίκτες από το φετινό ρόστερ θα δεχθούν προτάσεις ανανέωσης για την επόμενη χρονιά και αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί καταρχήν από το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα και κατά δεύτερον από τον προπονητή, είτε αυτός είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου, είτε είναι κάποιος άλλος.

 

To Top