Τρεις παίκτες της Διναμό με την Εθνική Γεωργίας στο «παράθυρο» Σεπτεμβρίου

Πρώτος αντίπαλος του Άρη για τη νέα σεζόν θα είναι η Διναμό Τιφλίδας,  με το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου στην Τιφλίδα.

Η Διναμό, όπως και ο Άρης, συνεχίζει την προετοιμασία της, όμως για ένα σημαντικό διάστημα προπονήσεων θα στερηθεί τρεις παίκτες της, καθώς αυτοί θα συμμετέχουν στα παιχνίδια της Εθνικής Γεωργίας.

Συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε η Διναμό Τιφλίδας, οι διεθνείς, Μίχαϊλ Μπερισβίλι, Μίχαϊλ Τσότσουα και Μέραμπ Μποκολισβίλι θα αγωνιστούν με τη Γεωργία στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου, εκτός και αν αποφασιστεί κάποιοι εξ αυτών να μείνουν εκτός αποστολής.

Εκείνες τις ημερομηνίες θα γίνουν τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, με τη Γεωργία να αντιμετωπίζει κατά σειρά το Ισραήλ εκτός έδρας και την Ελλάδα εντός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως τις ίδιες ημερομηνίες θα απουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα για τον Άρη ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει κληθεί από την Εθνική Ελλάδας για το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου.

To Top