ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις παίκτες του Άρη στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής του Stoiximan Super League Fantasy (photo)

Ο Λορέν Μορόν, ο Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Χουλιάν Κουέστα συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής του  Stoiximan Super League Fantasy.

Ο Ισπανός επιθετικός που σημείωσε δύο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της διοργανώτριας αρχής:    

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρεις παίκτες του Άρη στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής

Τρεις παίκτες του Άρη βρίσκονται στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε για τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League και το παιχνίδι fantasy.

Πρόκειται για τους Γιάννη Φετφατζίδης, Χουλιάν Κουέστα και Μιχάι Κόρχουτ, με τον πρώτο να σκοράρει το γκολ της νίκης του Άρη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και τον δεύτερο να αποκρούει πέναλτι διατηρώντας το 1-0 των «κιτρινόμαυρων» ως το τέλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή: «Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 8η αγων. Play Off/6η αγων. Play Out υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, Παρράς, Τζανακάκης και Μπαΐροβιτς, τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, Κουέστα, Κόρχουτ και Φετφατζίδης, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ), Ροντρίγκο (ΠΑΟΚ), Τσοκάνης (Βόλος), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός) και Μανούσος(Ατρόμητος Αθ.).

To Top