ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρεις σερί αναβολές και επόμενος αγώνας για τον Άρη τον… Δεκέμβριο!

Παναθηναϊκός, Λαύριο και τώρα… Λάρισα. Αυτά είναι τα τρία σερί παιχνίδια του Άρη που αναβλήθηκαν με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να βλέπουν τον επόμενό τους αγώνα σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Άρης ήταν στις 10 Νοεμβρίου κόντρα στον Ηρακλή, παιχνίδι που επίσης είχε αναβληθεί δύο φορές! Αυτό σημαίνει πως θα περάσει σχεδόν ένας μήνας μέχρι τον επόμενο αγώνα, ο οποίος ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί.

Αυτός θα είναι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, με τον ΕΣΑΚΕ να μην έχει ορίσει ακόμα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την 6η αγωνιστική, έχοντας ωστόσο σαν πρώτη ένδειξη την 12η Δεκεμβρίου!

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, όπου συμμετέχουν οι διεθνείς Φλιώνης και Μιλόσεβιτς, ολοκληρώνονται στις 29 Νοεμβρίου, με το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου να είναι διαθέσιμο για να… φιλοξενήσει μερικούς αναβληθέντες αγώνες ή ακόμα και να μεταφερθεί εκεί ολόκληρη η 6η αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης θα έχει πολύ χρόνο μπροστά του για περισσότερη δουλειά, με τον κίνδυνο όμως η ομάδα να χάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

To Top