ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρεις σερί νίκες μετά από σχεδόν τρία χρόνια για τον Άρη, με έξι double-double!

Ο Άρης κυριάρχησε και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση επί του Περιστερίου Vitabiotics που ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Stoiximan Basket League μετά από εκείνες επί του Προμηθέα εκτός και του Ηρακλή εντός έδρας.

Είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία χρόνια που οι «κιτρινόμαυροι» φτάνουν σε αυτό το σερί. Ήταν το διάστημα 5-19 Ιανουαρίου 2019 όταν επιβλήθηκε κατά σειρά του Ηφαίστου εντός (65-54), του Ρεθύμνου Cretan Kings εκτός (74-76) και του Λαυρίου Megabolt εντός έδρας (84-70).

Tο σερί νικών του Άρη συνδυάστηκε και με σερί εντυπωσιακών εμφανίσεων από τον Τζέιμς Κέλι που μετά το ντεμπούτο του κόντρα στο Λαύριο Megabolt μετράει τρεις διαδοχικές εμφανίσεις με double-double έχοντας μάλιστα και στις τρεις 20+ πόντους. Είχε 20π.+15ρ με τον Προμηθέα, 29π.+11ρ με τον Ηρακλή και 26π.+11ρ. Έτσι μέσα σε τέσσερα παιχνίδια έχει καταφέρει ήδη να φτάσει στην κορυφή της λίστας των double-double τον Ουσμάν Κρουμπάλι και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Έτσι ο Άρης που είχε ήδη την πρωτιά σε αυτήν την κατηγορία, διεύρυνε την απόσταση του από τις άλλες ομάδες, έχοντας έξι double-double έναντι τεσσάρων του Προμηθέα και του Ολυμπιακού.

 

To Top