Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε δύο νεαρά άτομα και στην οδηγό που χτύπησε τον άτυχο 28χρονο Βούλγαρο οπαδό της Πλοβτνιβ από την αστυνομία μετά την χθεσινή επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε ομάδα Βουλγάρων οπαδών στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραγικό θάνατο ενός 28χρονου Βούλγαρου και τον τραυματισμό άλλων δύο ομοεθνών του μετά από επίθεση κουκουλοφόρων, οπαδών του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες 26 και 24 ετών ως δράστες της επίθεσης και την γυναίκα οδηγό (26 ετών) που χτύπησε τον 28χρονο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία περίπου δέκα οπαδοί της Πλοβντιβ έπιναν καφέ σε μαγαζί επί της Μ. Κάλλας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Οι οπαδοί ήταν στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Άρη και την προηγούμενη μέρα είχαν παρακολουθήσει το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου και βγήκαν στο τέλος αναμνηστικές φωτογραφίες στο χορτάρι του γηπέδου.

Οι Βούλγαροι οπαδοί είχαν διακριτικά της ομάδας του Άρη. Μια ομάδα 20 κουκουλοφόρων, οπαδών του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε με λοστους και ρόπαλα εναντίον των Βουλγάρων. Η συμπλοκή σύμφωνα με μάρτυρες έφτασε μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε στο οδόστρωμα ο 28χρονος. Η 26χρονη οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει και πέρασε απο πάνω του. Ο 28χρονος διακομίστηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να δείξει αν ο θάνατος του 28χρονου προήλθε από την δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων ή από το χτύπημα του ΙΧ.

To Top