Τρεις «τελικοί» για Άρη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παμβοχαϊκό!

Στην πιο δύσκολη φάση της τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πλέον η ομάδα βόλεϊ του Άρη, μετά τη σημερινή ήττα με 3-1 σετ από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Παναχαϊκή.

Οι «κιτρινόμαυροι», που μετρούν έξι συνεχόμενες ήττες με τον Βαγγέλη Κουτσονίκα στον πάγκο τους, βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και μία πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ, ενώ μία θέση πιο κάτω είναι ο Παμβοχαϊκός, που έχει 18, μετά τη σημερινή του ήττα.

Ωστόσο, η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Νίκη Αιγινίου αναμένεται να βάλει «φωτιά» στη ουρά της βαθμολογίας, αφού σε περίπτωση ‘καθαρής’ νίκης των «πράσινων», οι τελευταίοι θα φτάσουν σε απόσταση αναπνοής τον Άρη (20 βαθμοί και 9η θέση).

Αυτό σημαίνει ότι πάση θυσία οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να πάρουν ‘καθαρή’ νίκη την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Παμβοχαϊκό στην έδρα τους, καθώς η ομάδα από το Βραχάτι είναι άμεσα… ενδιαφερόμενη. Τότε, οι του Άρη θα φτάσουν στους 24 βαθμούς και θ΄ αφήσουν πίσω τον Παμβοχαϊκό με 18, κρατώντας την 8η θέση, αν λάβει κανείς υπόψη του τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κηφισιά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πέραν του Παμβοχαϊκού, οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους την ΑΕΚ (εκτός) και τον Παναθηναϊκός (εντός), δύο ομάδες που μάχονται για το πλασάρισμά τους στην καλύτερη θέση στα πλέι-άουτ.

To Top