«Τρελάθηκε» με την νέα απώλεια, παλεύει να επιστρέψει με Ξάνθη!

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται πως είναι τελικά ο Ρούμπεν Πουλίδο, μια και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί πολύ πιο νωρίς απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οι αρχικές εκτιμήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Βέροια μιλούσαν για αρκετά μεγάλη απουσία του από τα γήπεδα, ενώ η επανεξέταση του τραυματισμού του άφησε να φανεί ότι η επιστροφή του προγραμματίζεται αρχικά τον Ιανουάριο και στη συνέχεια για τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο 33χρονος όμως Ισπανός, δε φαίνεται να το βάζει εύκολα κάτω μια και ήδη έχει ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο. Σύμφωνα με δηλώσεις προς τους οικείους του, ο στόπερ των “κίτρινων” ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς αγώνων στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Η ανυπομονησία του, αλλά και το πάθος του για ποδόσφαιρο είναι μεγάλα, ενώ η εικόνα που βγάζει προς τα έξω στους αγώνες που παρακολουθεί ως θεατής καταδεικνύει το πόσο πολύ θέλει να μπει για να βοηθήσει την ομάδα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι «τρελάθηκε» το Σάββατο με την νέα απώλεια και όπως έλεγε στο περιβάλλον του δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκαν τόσοι βαθμοί από λάθη, αλλά και διαιτητικές αποφάσεις…

To Top