«Τρελάθηκε» ο Κατσικάρης μετά το ξαφνικό τέλος από την Γκραν Κανάρια: «Δεν θα τους περάσει»

Η διοίκηση της Γκραν Κανάρια ενημέρωσε τον Φώτη Κατσικάρη μετά την ήττα από την Σαραγόσα και παρότι η Γκραν Κανάρια παραμένει ζωντανή για την πρόκριση στα ημιτελικά της ACB πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ακατανόητη αυτή την απόφαση, αλλά θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν: «Φυσικά δεν το περίμενα, ήταν κάτι άδικο και χωρίς λογική. Λίγες ώρες μετά από μια άσχημη ήττα θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε την ομάδα πριν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν. Μια τέτοια κίνηση μόνο έναν σκοπό μπορεί να έχει, να πλήξει το επαγγελματικό μου προφίλ. Αλλά δεν θα τους περάσει.

Παρά τη δυσαρέσκειά μου θα εστιάσω στη δουλειά μου και την προετοιμασία του αγώνα της Παρασκευής με τη Βαλένθια. Όποια σχέδια και αν έχει η διοίκηση για μένα, δεν έχει λογική να μου τα λένε τώρα. Με πλήγωσε η στάση τους, αλλά δεν θα την αφήσω να με επηρεάσει», τόνισε ο Κατσικάρης.

«Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος για επέκταση για δεύτερο χρόνο αν ήμασταν στην οκτάδα. Όταν σταμάτησε λόγω της πανδημίας το πρωτάθλημα ήμασταν στο 11-11, αλλά χρωστούσαμε ένα ματς και αν το παίρναμε η έβδομη θέση ήταν στις 12 νίκες. Επίσης τώρα στην τελική φάση μπορούμε να πάμε ακόμη και στα ημιτελικά. Άρα δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να λυθεί το συμβόλαιό μου και πόσω μάλλον να μου το πουν τώρα», πρόσθεσε.

To Top