ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρελάθηκε” ο Σάσα που δεν έπαιξε με ΠΑΟΚ, πατάει… γκάζι για τη Λεωφόρο!

“Τρελάθηκε” ο Σάσα που δεν έπαιξε με ΠΑΟΚ, ανεβάζει στροφές για να είναι παρών στη Λεωφόρο!

O Λούκας Σάσα μπορεί να ήταν ο μεγάλος απών από το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά το έζησε έντονα, σαν να “έπαιξε” και ο ίδιος. Πριν το ματς σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο χαφ των κιτρινόμαυρων έγραψε: “Είμαι τέτοιος παίκτης που δεν μου αρέσει να χάνω ούτε μια προπόνηση. Τώρα φανταστείτε ένα παιχνίδι, ειδικά ένα ντέρμπι; Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στον αυριανό αγώνα, αλλά θα είμαι εκεί στο γήπεδο υποστηρίζοντας και πιστεύοντας στη νίκη του Άρη! Vamos!”

Όπως κι έγινε. Ο Βραζιλιάνος είδε με πολλούς… παλμούς την προσπάθεια των συμπαικτών του, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ντουκουρέ, ενώ συμμετείχε και στους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα, όπως κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός.

Με σύμμαχο την διακοπή λόγω της γιορτής του Πάσχα, αναμένεται να αναρρώσει και να είναι πανέτοιμος πλέον για το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήδη έβγαλε χθες μέρος της προπόνησης και πλέον… πατάει γκάζι για την Λεωφόρο. Όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά παρών στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος στο ντέρμπι της Πρωτομαγίας, δίνοντας μια ακόμη επιλογή στον χώρο του κέντρου.

To Top