ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρελάθηκε ο Χαβίτο με Ντιγκινί, η σύζυγός του ετοιμάζεται για τον… Super 3 Ισπανίας!

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο θυμήθηκε την γκολάρα που χάρισε τη νίκη του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γιουρόπα Λιγκ οχτώ χρόνια πριν και αποκάλυψε πως πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Νικολά Ντιγκινί με τη Λάρισα!

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρώην παίκτη του Άρη στο Yellow Radio:

Για την επέτειο του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε: “Θυμάμαι ακόμα την ατμόσφαιρα, τον κόσμο από την στιγμή που μπήκαμε μέσα στο γήπεδο, δεν γίνεται να το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι, ήταν μια εκπληκτική βραδιά για την ομάδα αλλά και για εμένα που πέτυχα και το γκολ. Ήταν η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου, αυτό και η συμμετοχή μου στο Τσάμπιονς Λιγκ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα”.

Για το πολύ όμορφο γκολ που είχε πετύχει: “Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα για εκείνο τον αγώνα, και για το γκολ που έβαλα, ήταν μάλιστα με το αριστερό που δεν ήταν το καλό μου πόδι, παρόλα αυτά τα ποιο όμορφα γκολ τα έβαλα με αυτό”.

Για τον Άρη και το γκολ του Ντιγκινί: “Είδα τον Άρη, είναι μια καλή ομάδα, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είδα και το γκολ του Ντιγκινί με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες, είδα τον πανηγυρισμό του ως Θεός του πολέμου, τρελάθηκα!”.

Για το αν ο Άρης μπορεί να είναι στην πεντάδα: “Μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα, γιατί να μην καταφέρει να βγει και πάλι στην Ευρώπη;”.

Για τον Νικολά Ντιγκινί: “Είναι καλός και όχι τρελός! Θα σου δώσει αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο χωρίς να υπερβάλει, και θα δώσει πάντα το 100%, θα παίξει σύμφωνα με το ταλέντο που έχει χωρίς να τον επηρεάσουν άλλα πράγματα”.

Για την γυναίκα του και την αγάπη της για τον Άρη: “Νομίζω ότι είναι κοντά στο… να ανοίξει τον Super 3 Ισπανίας, δώστε της λίγο χρόνο και θα το κάνει πράξη”.

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: “Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, θέλω να βρεθώ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε”.

To Top