“Τρελαμένος” για δυο λόγους ο Τριανταφυλλάκος…

Ο “Γολγοθάς” για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν υπέστη κάταγμα στην κνήμη στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο 22χρονος μέσος θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.Διαβαλκανικό, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από τέσσερις μήνες.

Δεν έκρυψε πάντως ότι είναι “τρελαμένος” για δυο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο τραυματισμός του ανατρέπει τα πάντα!

Ο δεύτερος σχετικά με την τιτάνια προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την σωτηρία της και δεν μπορεί να χωνέψει την απουσία του. Λόγους που εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας και εμμέσως πλην σαφώς διεμήνυσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο νοσοκομείο.

Ο Ηλιάδης θέλησε να βρεθεί κοντά στον άτυχο ποδοσφαιριστή, του ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, του μετέφερε την συμπαράσταση όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και στο τέλος της κουβέντας φέρεται να του είπε “φρόντισε να γίνεις εσύ καλά και ο Άρης θα είναι εδώ, δίπλα σου”, τη στιγμή που το συμβόλαιο του Τριανταφυλλάκου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

To Top