Τρελαμένος ο Αγκάνθο: «Με… σημάδεψε για να με αποβάλλει»!

O Νταβίντ Αγκάνθο ήταν… τρελαμένος μετά το τέλος του αγώνα, για την κλοπή της νίκης, αλλά και την ασέβεια στην μνήμη του αδικοχαμένου Άγγελου, που έδειξε ο Κάκος στη φάση του πανηγυρισμού του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν γίνεται να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Ο θάνατος του Αγγελου μας συγκλόνισε όλους και μας επηρέασε πάρα πολύ ο άδικος χαμός του. Εγώ απλά ήθελα να στείλω τη δύναμη στην οικογένεια του Αγγελου. Δε γίνεται να πατάμε πάνω σε έναν κανονισμό και να ξεχνάμε το συναίσθημα. Απαιτούμε σεβασμό και μόνο. Τίποτα παραπάνω».

Για τον Κάκο, υπογράμμισε: «Ναι μιλήσαμε και μου είπε ότι είναι διεθνής και ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής. Εγώ πάντως απορώ για ένα πράγμα. Πως γίνεται ενώ είναι τόσο καλός, κάθε φορά που παίζουμε να έχουμε παράπονα και προβλήματα μαζί του. Κόλλησε στη λεπτομέρεια και ενώ πανηγύριζαν όλοι οι παίκτες αυτός με σημάδεψε για να με αποβάλλει. Εγώ ήθελα να στείλω ένα μήνυμα, τίποτα περισσότερο».

Για την αποβολή του, ανέφερε: «Με απέβαλε σε ένα κρίσιμο σημείο και άφησε την ομάδα μου χωρίς κάποια απαραίτητα βαρίδια, τα οποία θα της επέτρεπαν να κρατήσει το σκορ. Ας μην καθίσουμε και δούμε τι λένε οι άλλοι, με τιμώρησε για μια λεπτομέρεια πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας λόγω της συγκινισιακής μου φόρτισης».

To Top