ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρελαμένος” ο Καρυπίδης, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και σφίγγει τα λουριά! “Πρέπει να ντρέπεστε…” είπε στους παίκτες

“Τρελαμένος” ο Καρυπίδης, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και σφίγγει τα λουριά! “Πρέπει να ντρέπεστε…” είπε στους παίκτες.

H κακή εμφάνιση του Άρη στην Ριζούπολη και η ισοπαλία σαν… ήττα με τον Απόλλωνα, έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό και την οργή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Ο Καρυπίδης δεν έκρυβε ότι ήταν… τρελαμένος με την συνολική εικόνα της ομάδας στη Ριζούπολη και κυρίως με την αδιαφορία κάποιων παικτών που σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι δεν ήταν “παρόντες”.

Όπως έγινε γνωστό, ο Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να ανέβει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και όπως διεμήνυσε στους συνεργάτες του θα δώσει το παρών στην προπόνηση, προκειμένου να μιλήσει “έξω από τα δόντι”. Αυτό που διαφαίνεται είναι ξεκάθαρο: είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, χωρίς να παρεκκλίνει, ούτε εκατοστό!

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες μετά το ματς μπήκε στα αποδυτήρια και μιλώντας στους παίκτες τους έδωσε ένα πρώτο στίγμα! Όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να ντρέπεστε. Δεν δέχομαι πλέον άλλες δικαιολογίες από κανέναν και για κανέναν λόγο” ενώ έριξε το… γάντι λέγοντας: “Χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα, μια ομάδα που το πιο μεγάλο συμβόλαιο της είναι το 1/5 και το 1/10 των δικό σας;”.

Καταλήγοντας, ο Καρυπίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: ¨”Τέρμα τα λόγια και οι δικαιολογίες αναλάβετε τις ευθύνες. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλον… Καρυπίδη”!!!

Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις μετά την παρουσία του μεγαλομέτοχου στη Θεσσαλονίκη πριν από το σημαντικό ματς με την Λαμία στο Κύπελλο.

To Top