ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο: Δίνουν 500 εκατ. ευρώ στον Μέσι!

Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Λιονέλ Μέσι. Σύλλογος της Κίνας εμφανίζεται να του προσφέρει 500 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια!

Μία… παρανοϊκή πρόταση φέρεται να ετοιμάζει η Hibei Fortune, στην οποία μάλιστα προπονητής είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να έκανε νέα προσφορά στον Αργεντινό σούπερ σταρ, προσφέροντας του το απίστευτο ποσό των 35 εκατ. ευρώ, έρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του κινεζικού συλλόγου που εμφανίζεται διατεθειμένο να πληρώσει όχι μόνο το δικό του βάρος, αλλά κι ολόκληρης της οικογένειάς του σε χρυσάφι!

Όπως αναφέρει το Sky Sports, η Hibei Fortune θέλει να κάνει τη… μεταγραφή του αιώνα με τον ηγέτη της Μπάρτσα και για να το πετύχει αυτό του προσφέρει συμβόλαιο πέντε χρόνων αντί 100 εκατ. ευρώ ετησίως, ήτοι συνολικά μισό δις ευρώ!

Πρόκειται για σύλλογο που δεν φείδεται βέβαια χρημάτων, έχοντας ήδη στις τάξεις του αστέρια όπως οι Λαβέτσι, Ζερβίνιο, Μ’Μπιά, Κακουτά, δίνοντας μάλιστα στον πρώτο περί τα 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο δεύτερος πληρώνεται 150.000 ευρώ το παιχνίδι! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ιδρύθηκε μόλις το 2010, αλλά έχει ραγδαία ανάπτυξη και μέσα σε μία πενταετία έφτασε στην ελίτ του κινεζικού ποδοσφαίρου.

To Top