ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρελός Αρειανός” με διαρκείας ο τιμ μάνατζερ της Πάφου! (photo)

Ότι ο Άρης έχει παντού φιλάθλους τον ξέραμε… Ότι έχει πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο φυσικά και το γνωρίζουμε… Η είδηση για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Μπιέλ Κομπανί, ο οποίος είχε τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό την Πάφο, έφερε στο φως ακόμη μια κιτρινόμαυρη ιστορία!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τι εννοούμε; Ο νέος τιμ μάνατζερ της Πάφου,, ονόματι Σίμος Παναρέτου, γνήσιο τέκνο της Κυπριακής γης, είναι… αθεράπευτα Αρειανός!

Συγκεκριμένα, ο Παναρέτου “κόλλησε” το… μικρόβιο του Άρη, όταν ένας από τους θείους του, ο οποίος σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι έμενε λίγο πιο κάτω από το Καυταντζόγλειο, ήταν φίλαθλος των κιτρινόμαυρων. Αμέσως… μυήθηκε στα του Άρη και όχι μόνο έγινε φίλος της ομάδας, αλλά κάθε χρόνο αγοράζει διαρκείας κι όποτε βρίσκει ευκαιρία, έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης! Κι μόνο αυτό! Θέλησε να μεταδώσει την αγάπη του αυτή κι έτσι τα μικρά του παιδιά υποστηρίζουν τον Άρη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ο  Πολύβιος Πάλιουρας, υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφου, της πρώην ομάδα του Μπιέλ Κομπανί για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Άρης δήλωσε πως: “Πιστέψτε με ότι εδώ στην Κύπρο ο Άρης μια ιστορική ομάδα έχει πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές. Για να μην πω ότι ο τιμ μάνατζερ της Πάφου, ο Σίμος Παναρέτου, είναι φίλαθλος του Άρη και μάλιστα παίρνει κάθε χρόνο διαρκείας! Είναι φανατικός Αρειανός και όταν μπορεί ταξιδεύει και βλέπει τον Άρη. Είναι από μικρός φίλαθλος του Άρη, μια ομάδα που έχει εκπληκτικό κόσμο. Με αυτήν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σίγουρα αποτελεί μαγνήτη για τον καθένα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες ο Χάρης Γλυκής, που είχε πόστο γενικού αρχηγού στην Πάφο, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και αποχώρησε από την Κυπριακή ομάδα. Τη θέση του τότε πήρε ο Σίμος Παναρέτου, ο οποίος δούλευε στην ομάδα ως υπεύθυνος στην μπουτίκ του σωματείου.

*Ο Παναρέτου είναι ο πρώτος από δεξιά… Δηλώνει μάλιστα ότι είναι αντίθετος με τα social media ως στάση ζωής…

To Top