ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελό συμβόλαιο για Όγιος!

Σε… εντυπωσιακή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος, του οποίου η καριέρα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων και του Άρη εξασφάλισε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Χιλή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βολιβίας προκειμένου να αναλάβει την Ουνιβερσιδάδ Χιλής, την οποία θα οδηγήσει στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα 2017, αλλά και στο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής.

Ο Όγιος ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους Βολιβιανούς, το οποίο του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι το ύψος το συμβολαίου που συμφώνησε να υπογράψει με την Ουνιβερσιδάδ, το οποίο θα είναι ενός έτους και του αποφέρει συνολικά 600.000 δολάρια, δηλαδή 50.000 δολάρια τον μήνα, ενώ στην Εθνική Βολιβίας έπαιρνε 35.000 δολάρια τον μήνα.

Ο Όγιος ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα το 2003. Ακολούθησαν ο Άρης, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανσερραϊκός και ο Ηρακλής στην Ελάδα, η Ανόρθωση, η Μπολιβάρ στη Βολιβία, η Όνσε Κάλντας στην Κολομβία, ενώ το 2016 ανέλαβε την Εθνική Βολιβίας.

Πηγή: thessports.gr

To Top