“Τριάρα” για τη Ρόμα πριν τη Λίβερπουλ

Η Ρόμα νίκησε 3-0 στην έδρα της ΣΠΑΛ, τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ στο “Anfield”. Η κόκκινη γραμμή στο μάγουλο και το πρώτο γκολ του Πάτρικ Σικ στη Serie A.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, καθώς σε τρεις μέρες οι “τζαλορόσι” παίζουν στο “Anfield” τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Βικάρι, το 0-2 έγινε στο 52′ απ’ τον Ρατζά Ναϊνγκολάν και στο 59′ ο Πάτρικ Σικ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Τσέχου επιθετικού στη φετινή Serie A, ενώ θυμίζουμε πως η Ρόμα το καλοκαίρι τον πήρε έναντι 37.000.000 ευρώ απ’ τη Σαμπντόρια.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τους Άλισον, Στρόουτμαν και Μανωλά με μία κόκκινη γραμμή στο κόκκινο μάγουλο. Όλοι οι παίκτες αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπουν στο γήπεδο με μία τέτοια κόκκινη γραμμή, παίρνοντας μέρος στη “μάχη” κατά της βίας σε βάρων των γυναικών (κίνηση μέσω social media).

ΣΠΑΛ (5-3-2): Μερέτ (80′ Αλφρέντ Γκομίς), Λάτζαρι, Τσιόνεκ, Βικάρι (38′ Γκράσι), Φελίπε, Ματιέλο, Έβερτον Λουίζ, Κούρτιτς, Σκιαταρέλα (46′ Σίμιτς), Παλόσκι, Αντενούτσι.

ΡΟΜΑ: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Μανωλάς, Φάσιο, Χόναταν Σίλβα, Γκοναλόν, Λορέντζο Πελεγκρίνι (78′ Ζέρσον), Στρόουτμαν (67′ Ουντέρ), Ναϊνγκολάν (74′ Περότι), Ελ Σααραουί, Σικ.

To Top