ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τριήμερο ρεπό από τον Γιαννάκη, ανάγκη για ξεκούραση

Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου και αμέσως μετά οι αγώνες της Εθνικής ομάδας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι και το Σάββατο.

Είναι η κατάλληλη στιγμή οι παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας να απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης με χαμόγελο, διότι η χθεσινή νίκη επί του Λαυρίου ήταν και πολύ σημαντική και ανακουφιστική σε μια πολύ άσχημη περίοδο για τον Άρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Γιαννάκης αποφάσισε να δώσει ρεπό τρεις μέρες, έως και το Σάββατο, στην ομάδα του και περιμένει τους παίκτες του για προπόνηση την Κυριακή.

Υπάρχει χρόνος για προπόνηση πλέον, διότι ακολουθεί ένα διάστημα με αγωνιστική απραξία λόγω του τελικού Κυπέλλου και αμέσως μετά για τους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απόντες τη Κυριακή θα είναι οι διεθνείς Γιάννης Αθηναίου και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ο Μπράις Ντουβιέ που κλήθηκε στην Εθνική Αυστρίας, πρώτα θα προπονηθεί την Κυριακή και μετά θα αναχωρήσει για τη Βιέννη.

To Top