ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τριήμερο το 2ο Nick Galis Cup! Ανακοίνωσε η ΚΑΕ πρόγραμμα και τιμές εισιτηρίων

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο το πρόγραμμα του τριήμερου τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Άρης Κ.Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «Nick Galis Cup». To κορυφαίο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, Νίκου Γκάλη, θα λάβει χώρα από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο «Nick Galis Hall».

Και η φετινή διοργάνωση θα έχει έντονο άρωμα Euroleague! Τον Νίκο Γκάλη θα τιμήσουν με την παρουσία τους η ρωσική Lokomotiv Kuban και η τουρκική Pinar Karsiyaka Izmir και η Union Olimpija Ljubljana από τη Σλοβενία.

Η Lokomotiv Kuban με τον Έλληνα κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, στο τιμόνι της, επέστρεψε στην Euroleague, όπου φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία, έχοντας κινηθεί εντυπωσιακά στις μεταγραφές. Πήρε παίκτες όπως ο Dontaye Draper, Kyrylo Fesenko, Sergey Bykov, Aleksey Zozulin, Victor Claver, Ryan Broekhoff. Έχει στην τροπαιοθήκη της ένα Eurocup και ένα ρωσικό κύπελλο.

Η Pinar Karsiyaka Izmir ήταν η μεγάλη έκπληξη των ευρωπαϊκών γηπέδων κατά την περσινή σεζόν. Αν και αουτσάιντερ, κατάφερε να κατακτήσει το τουρκικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας στα πλέι οφ ομάδες όπως η Fenerbahce και η Anadolu Efes. Έτσι, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Euroleague και κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό «σαφάρι», αποκτώντας τους Justin Carter, Kerem Gonlum, Joe Ragland, Josh Carter, Can Altintig. Η τουρκική ομάδα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 2 Turkish President’s Cups.

Η Union Olimpija Ljubljana θα συμμετάσχει στο Eurocup της προσεχούς σεζόν, όπως κι ο Άρης. Είναι η πιο ιστορική ομάδα της Σλοβενίας με πλήθος τροπαίων: έχει κατακτήσει 15 πρωταθλήματα και 19 κύπελλα Σλοβενίας, 1 Saporta Cup, 7 Supercups και 1 τρόπαιο Αδριατικής Λίγκας. Φέτος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και απέκτησε τους Miha Lapornik, Mitja Nikolic, Sasa Zagorac, ενώ έκανε και επενδύσεις όπως αυτή του 18χρονου Blaz Mesicek

Το πρόγραμμα του «Nick Galis Cup»

Παρασκευή 25.09.2015

Ημιτελικοί Αγώνες (19:00 & 21:00)

Σάββατο 26.09.2015

Συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου και Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

Κυριακή 27.0.2015

19.00 Μικρός τελικός

21.00 Μεγάλος Τελικός και απονομές.

Οι τιμές των εισιτηρίων

2ο Nick Galis Cup 25/09 & 27/09 Τιμή ημέρας (2 αγώνες /ημέρα)
Όλο το γήπεδο – Θύρες:1, 2-3Α, 2-3Β, 4, 5-6, 7, 8-9, 10 10 €
Θύρες 2-3 GOLD (226 θ) 30 €
Court Side Seats (17-19 θ) 100 €
Γενική Είσοδος Συναυλίας στη ΔΕΘ – 26/09/15 10 €

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τη συναυλία του Σαββάτου και τη διάθεση των εισιτηρίων του «Nick Galis Cup», θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

nickgaliscup-logo

To Top