Τριανταφυλλάκος: «Δεν μας φοβίζει το δύσκολο πρόγραμμα»

Τα αλλεπάλληλα ντέρμπι που ακολουθούν δεν φοβίζουν τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, ο οποίος αντίθετα τα χαρακτήρισε ως επιπλέον κίνητρο, ώστε οι παίκτες του Άρη να δείξουν την πραγματική αξία της ομάδας…

Ο νεαρός φορ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν πετύχαμε το γκολ… Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο σημερινό ματς, πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Γιαννιώτας μπήκε για να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά του στις αντεπιθέσεις, όμως τραυματίστηκε, έδωσε τη θέση του σ’ εμένα και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Στην συνέχεια, έστρεψε το βλέμμα στο επόμενο ντέρμπι: «Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο μεγάλο παιχνίδι, με την ΑΕΚ στην έδρα μας. Πρέπει σ’ αυτόν τον αγώνα που έρχεται να πάρουμε τη νίκη. Από κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Μάλιστα, κατέληξε στέλνοντας μήνυμα θάρρους: « Δεν με φοβίζει καθόλου το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Είναι ένα κίνητρο για μας τα ντέρμπι, έτσι ώστε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας ως μεγάλη ομάδα και να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

To Top