ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τριανταφυλλάκος: “Κρατάω τις καλές στιγμές, μεγάλη ομάδα ο Άρης, θα επιστρέψει…”

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Σπάρτης Βασίλης Τριανταφυλλάκος μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι της Σπάρτης με την Παναχαϊκή:

Ήταν ένα ντέρμπι της Πελοποννήσου, το παιχνίδι ήταν περισσότερο σε αμυντικό τομέα, αλλά τις φάσεις τις είχαμε εμείς,  το καλό είναι ότι η ομάδα έχει βρει τον χαρακτήρας της και δίνει ότι μπορεί  για το αποτέλεσμα και το κάνει περίφημα.

Ποια είναι οι στόχοι της ομάδας:

Είναι νέα ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι, με νέα παιδιά, αυτό που βλέπουμε είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάνω από όλα, να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία.

Για την Παναχαϊκή:

Είναι μια καλή ομάδα που θέλει να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο είναι από τις λίγες ομάδες που έχει παίκτες έμπειρους, αλλά έχει και νεαρά παιδιά που έχουν δει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει να είναι στην Β’ Εθνική, φέτος μπορεί να μην έχει το περσινό μπάτζετ με τα μεγάλα ονόματα, αλλά η ομάδα φέτος έχει ουσία και παίζει σημαντικό ρόλο στη φούτμπολ λιγκ.

Πως βλέπεις το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Άρη:

Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, κοιτάμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας, ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ότι μπορούμε αυτό τον αγώνα.

Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος του Άρη παίζει σημαντικό ρόλο, στηρίζει την ομάδα και στα καλά και στα κακά, και είναι μια καυτή έδρα.

Η διαφορά του Άρης πέρσι με φέτος:

Η διαφορά που υπάρχει είναι ότι μπορεί να μην έχει τα ονόματα που ήταν πέρσι, αλλά φέτος έχει ουσία και τον διαφοροποιεί από  πέρσι.

Ένα σχόλιο για τον ίδιο όταν αγωνιζόταν στον Άρη:

Εγώ πέρασα καλές και κακές στιγμές στον Άρη, ήμουν 3 χρόνια είχα και έναν άσχημο τραυματισμό που κράτησε αρκετό καιρό εκτός, αλλά πάνω από όλα κράτησα τις καλές στιγμές για εμένα και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο, αλλά είναι μια ομάδα που συμπαθώ πολύ.

Το θετικό από την παρουσία του στον Άρη:

Είναι πολλές οι στιγμές και οι εμπειρίες που πήρα από αυτή την ομάδα. Τα γκολ που έβαλα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ και το ντεμπούτο μου που ήταν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ  με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη και θα γίνει σύντομα να ξανά υπάρξει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως δείχνουν όλα είναι το απόλυτο φαβορί.

Για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος:

Τα Τρίκαλα έχει καλή ομάδα είναι ο ΟΦΗ που έχει κάποια προβλήματα και η Δράμα με τις μετάγραφες που έκανε έχει μια καλή ομάδα.

To Top