ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τριανταφυλλάκος: “Ποιοτικός ο Άρης, αλλά πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του…”

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μιλώντας στο Metropolis 95.5.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του Άρη με τον Αγροτικό και το αποτέλεσμα: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Και οι δύο θέλαμε τη νίκη. Δεχτήκαμε ένα όμορφο γκολ και πιστεύω ότι ήταν και λίγο τυχερό. Πιο πολύ για σέντρα πήγαινε ο Ιλιτς αλλά επειδή είναι ένας επιθετικός που έχει το ένστικτο του σκόρερ, του βγήκε. Βρεθήκαμε πίσω αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Θα ήταν άδικο να κερδίσει ο Άρης. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, πήγε στο πάθος και στη δύναμη περισσότερο. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί εντός έδρας αφού χθες ήταν η πρώτη ισοπαλία που κάναμε στην έδρα μας. Δουλεύουμε σκληρά και το μέλλον μας θα είναι καλό».

Για τον Άρη: «Είναι μεγάλη και ποιοτική ομάδα ο Άρης και έχει καλούς παίκτες. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Ο Άρης παίζει κάθετα και έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι προσπαθούσε με γεμίσματα».

Για την εικόνα του Άρη και εάν μπορεί να ανέβει: «Πιστεύω ότι πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του σε όποια έδρα και εάν παίζει. Πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει τη διαφορά για να ανέβει κατηγορία. Μπορεί να έχεις καλούς παίκτες αλλά πρέπει να είσαι και ομάδα».

To Top