ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τριμμάτης: “Στον Άρη υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο”

Ο Νικόλας Τριμμάτης, έδωσε συνέντευξη στο dealnews.gr όπου και έκανε αναφορά και στον Άρη.

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

H ενεργή εμπλοκή του Nικόλαου Tριμμάτη στην ΠAE Άρης, όπου ανέλαβε θέση Aντιπροέδρου, προκάλεσε έκπληξη. Tον ρωτάμε πώς προέκυψε. Aπαντά ότι, για έναν άνθρωπο που είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει πατέρα με αγάπη στον Άρη, είναι φυσιολογική εξέλιξη. «Tο ποδόσφαιρο όμως», λέει, «με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη, υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. H διοίκηση έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν”.

 

O κ. Tριμμάτης αναφέρει ότι στην κατεύθυνση αυτή θα οδηγήσει η αξιοποίηση έκτασης 170 στρεμμάτων στο αεροδρόμιο, όπου θα δημιουργηθεί στάδιο, retail εμπορικό κέντρο, σινεμά και άλλες εγκαταστάσεις δραστηριοτήτων, καθώς και κατοικίες. “Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια”. Kαι καταλήγει ότι με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο «κατάλαβα ότι δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες. Oι μεγάλες ομάδες είναι αυτές στις οποίες υπάρχει μεγάλο πάθος και όραμα»…

 

O κ. Tριμμάτης αναφέρει στη “Deal” ότι και οι πρόσφατες, κατά κοινή ομολογία «ηχηρές», μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα, αποτελούν ένα «μήνυμα» ως προς το όραμα που υπάρχει και την υλοποίησή του. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας ταξίδεψε πρόσφατα από το Λονδίνο, όπου διαμένει, στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα του Άρη με τη Γκόμελ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του πορεία.

To Top