Τριπλή εκπροσώπηση του Άρη σε σπουδαία διοργάνωση Kick Boxing (photos)

Η αντίστροφή μέτρηση για μια ακόμη σημαντική παρουσία του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Άρης ξεκίνησε…

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο κλειστό Πυλαίας θα διεξαχθεί το «Colosseum Fight Show 4» με τη συμμετοχή κορυφαίων μαχητών του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Άρης θα εκπροσωπηθεί σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση (COLOSSEUM IV) με τρεις αθλητές. Πρόκειται για τους Στέλιο Τασμαλίδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Πιστικό στην κατηγορία των -85 κιλών με όρους Κ-1, Σωτήρη Μορφούλη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νικόλα Κωνσταντίνου σε αγώνα Κ-1 στην κατηγορία των 77 κιλών και Βασίλη Σαραπτσή στην κατηγορία των 67 κιλών.

Πρόκειται για τρεις ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους μαχητές του Στέλιου Σκέμπη, που προετοιμάζονται εντατικά -τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη- προκειμένου να βγουν νικητές στη «μάχη» που θα δώσουν και να προσθέσουν άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των μεγάλων επιτυχιών του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Άρης, το οποίο συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του χώρου.

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας δουλέψει με τον δάσκαλό μας, Στέλιο Σκέμπη, έτσι όπως έπρεπε, προκειμένου να βγει το παιχνίδι σύμφωνα με το πλάνο μας και να έρθει η νίκη. Πνευματικά είμαστε έτοιμοι, δεν μας φοβίζει τίποτα», τόνισαν αθλητές του συλλόγου.

 

To Top