Τριπλή εκπροσώπηση του Άρη στην Εθνική Κορασίδων (photos)

Τριπλή εκπροσώπηση είχε ο Άρης στην Εθνική Κορασίδων για το τριήμερο 1-3 Μαΐου στον Βόλο.

Αναφέρει σχετικά το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη: «H Δάφνη Αντωνιάδου και η Ευαγγελία Μουστάκη εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΣ ΑΡΗΣ στην προεπιλογή της Εθνικής κορασίδων Ελλάδας στις προπονήσεις και στους φιλικούς αγώνες που έγιναν στις 1-3/5/2019 στον Βόλο!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Εθνικών Ομάδων Γυναικών κ. Αντώνης Πριόνας επέλεξε τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας , γεννηθείσες το 2004 και μέσα σε αυτές ήταν η Δάφνη Αντωνιάδου και η Ευαγγελία Μουστάκη του ΑΡΗ.

Στη συγκέντρωση των κοριτσιών την 1η Μαΐου μίλησαν ο κ. Αντώνης Πριόνας και ο τεχνικός διευθυντής της Ε.Π.Ο. κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Π. Λασκαράκης και ο διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. Α. Μπασινάς.

Η επιλογή των ποδοσφαιριστριών εντάσσεται στην Εβδομάδα ανάπτυξης ποδοσφαίρου και παίρνει σάρκα και οστά χάρη στο εν εξελίξει εξαετές πλάνο ανάπτυξης «Μπάλα Παντού», που εκπόνησε η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ.Οι κοπέλες που επελέγησαν πέρασαν από διάφορες αξιολογήσεις και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και έπαιξαν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Μαΐου!

Οι φιλικοί αυτοί αγώνες έγιναν στο γήπεδο Όλγα Βασδέκη στην Νέα Ιωνία Βόλου και η Ευαγγελία Μουστάκη αγωνίστηκε με την κίτρινη ομάδα και η Δάφνη Αντωνιάδου αγωνίστηκε με την άσπρη ομάδα.

Εκπρόσωπο του ΑΡΗ στο προπονητικό τιμ που βοηθούσε στις προπονήσεις και στις αξιολογήσεις της προεπιλογής της Εθνικής κορασίδων Ελλάδας είχαμε την Ρία Κολλήγα, προπονήτρια των κορασίδων,Κ16 του ΑΡΗ και βοηθός του Μέρτ στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ!».

Τριπλή εκπροσώπηση του Άρη στην Εθνική χόκεϊ

Στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής βρίσκονται τρεις αθλητές της ομάδας χόκεϊ επί πάγου του ΑΡΗ.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μάλαμα, Πολύκαρπο Αμανατίδη και Πάνο Κουλούρη, που αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδα, η οποία συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι μία νίκη και μία ήττα, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει στον τρίτο αγώνα της σειράς την Βόρεια Κορέα. Μάλιστα, ο Κουλούρης, από πλευράς των «κίτρινων», είναι μεταξύ των πρώτων σκόρερ της Εθνικής, ενώ και οι υπόλοιποι αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η επιστροφή των διεθνών στην Ελλάδα υπολογίζεται για τις 22 του μήνα και εν συνεχεία θα οριστεί και το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και στον ΠΑΟΚ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή του βόρειου ομίλου.

Πηγή: arisac.gr

To Top