Τριπλή εκπροσώπηση του Άρη στο φιλικό των Νέων

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Εθνική Νέων, στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που έδωσε για την ενίσχυση των «Γιατρών του Κόσμου», απέναντι σε μικτή ομάδα επαγγελματιών και ερασιτεχνών παικτών. Στην αναμέτρηση, που έγινε στα Σπάτα και αποτέλεσε για την Εθνική ένα καλό τεστ πριν από την Elite Round του Euro 2012, αγωνίστηκαν τρεις παίκτες του Άρη, οι Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης και Γιάννης Γιαννιώτας.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σκόρερ για το συγκρότημα του Κώστα Τσάνα χρίστηκαν οι Σταφυλίδης (37′), Καϊμακούδης (85′) και Διαμαντάκος (80′), ενώ στην ομάδα των επιλέκτων αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Λυμπερόπουλος, Μάκος, Βύντρα και Καφές.

Ο Άρης, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ήταν οι μοναδικές ομάδες που εκπροσωπήθηκαν από τρεις παίκτες στην Εθνική Νέων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δουλειά που γίνεται στους «κίτρινους» δεν περνάει απαρατήρητη από τον Έλληνα τεχνικό.

Οι Διούδης και Κατίδης, πρωταγωνιστές στα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής, αναμένεται να κληθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην αποστολή για το ευρωπαϊκό ορωτάθλημα, ενώ κάτι αντίστοιχο δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον Γιαννιώτα, που έχει πλέον ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα. Οι τρεις νεαροί παίκτες πήραν σήμερα χρόνο συμμετοχής και απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Οι Έλληνες διεθνείς, με αφορμή τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί σε έναν μήνα στα γήπεδα της Δανίας, θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη (25/04), καθώς πρόκειται να πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά αύριο (10:30 και 17:30) και μεθαύριο (11:30).

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόσκληση που μας έγινε να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον φιλικό αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκτός από το σημαντικό σκοπό που είχε η σημερινή αναμέτρηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά. Κάθε τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο κέρδος είναι για εμάς. Ακολουθούν δύο μέρες προπόνησης στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα».

Η 11άδα της Εθνικής Νέων: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας, Κασαπάκης, Μπουχαλάκης, Μπούζας, Χαλκιαδάκης, Κατίδης, Διαμαντάκος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι Τσιντώτας, Μπουγαϊδης, Κουρμπέλης, Φουρλάνος, Ρουγκάλας, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Καϊμακαμούδης.

To Top