ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριπλή ενίσχυση: Οι μεταγραφικές προσθήκες του Άρη σε θέσεις που αναζητούσε παίκτες και οι αποχωρήσεις… (videos)

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε χθες, με τους “κιτρινόμαυρους” να ενισχύονται σε άμυνα και επίθεση, με τρεις προσθήκες.

Ο Άρης απέκτησε με την μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι τον Κύπριο μπακ, Νικόλα Ιωάννου, ενώ με ελεύθερη μεταγραφή ήρθαν οι Κώστας Μήτρογλου (1,5 χρόνο) και Μπρούνο (2,5 χρόνια).

Ο Άκης Μάντζιος ήθελε έναν ακόμα αριστεροπόδαρο μπακ, καθώς ο Κριστιάν Γκάνεα δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τις προσδοκίες, ενώ οι νεαροί Μαρτίνης-Σενγκέργκης θέλουν ακόμα χρόνο. Πολλές φορές, μάλιστα, κλήθηκε να παίξει αριστερό μπακ, ο Εμάνουελ Σάκιτς, ενώ στην θέση αυτή, έχει αγωνιστεί και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αμφότεροι, δεξιοπόδαροι μπακ. O Iωάννου, έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 5 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε και ο Κριστιάν Λόπεθ, παραχωρήθηκε δανεικός στην Καρταχένα, μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους “κιτρινόμαυρους” να ελπίζουν, ότι ο “πιστολέρο” θα τους λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και από την άλλη ο Ισπανός θα κάνει μία τέτοια χρονιά, ώστε ή να έρθει μία καλή πρόταση το καλοκαίρι για να πουληθεί ή να επιστρέψει στον Άρη πιο έτοιμος για να προσφέρει, καθώς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Οι νεαροί Χατζηπιρπιρίδης και Αντέμ δόθηκαν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια και να επιτρέψουν πιο έτοιμοι, ενώ δανεικός δόθηκε και ο Ντάτκοβιτς. Περίπτωση ανάλογη με αυτή του Λόπεθ, με την επιθυμία του Άρη να είναι ίδια και στην περίπτωση του Κροάτη σέντερ μπακ.

Τέλος, αποκτήθηκε και ο Μπρούνο, ένας “μπαλαντέρ” για πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά, καθώς μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε για 2,5 χρόνια, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, ωστόσο, τώρα κατάφερε να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Πλέον, είναι ανοιχτή η αγορά μόνο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, όσους μέχρι και χθες έλυσαν το συμβόλαιό τους, με τις ομάδες που αγωνίστηκαν ή δεν είχαν ομάδα από την αρχή της σεζόν.

To Top