ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τριπλή μεταγραφή για τον Εθνικό Σερρών

Στην ολοκλήρωση των πρώτων του χειμερινών μεταγραφών, προχώρησε ο Εθνικός Σερρών, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τους Μάριο Μπλιζνάκοφ, Αντόν Γκουστέροφ και Βίκτορ Σίστκοφ αντίστοιχα. 

Σε συμφωνία με τους  Βούλγαρους Μάριο Μπλιζνάκοφ, Αντόν Γκουστέροφ και Βίκτορ Σίστκοφ, οι οποίοι θα αγωνίζονται στο σερραϊκό συγκρότημα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος είναι 33χρονών αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει αγωνιστεί σε Μάρεκ Ντούμπνιτσα, Πίριν Γκέτσε Ντέλτσεφ, Λιούμπιμετς, Μπντιν Βλντιν,  Βιντίμα Ρακόφσκι, αλλά και στην Μπάνσκο όπου ήταν η τελευταία του ομάδα.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τους άλλους δύο ο Γκουστέροφ είναι 25 χρονών, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νεφτοχίμικ Μπουργκάς, και παλιότερα σε Σιμιτλί, Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ, Μοντάνα, Βίρεν Σαντάνσκι, Βολόφ Σούμεν και Σλάβια Σόφιας, ενώ ο Σίστκοφ είναι 29χρονών αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει περάσει από τις Μπάνσκο, Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα, Αλασκέρτ , Πιρίν Γκέτσε Ντέλτσεφ, αλλά και την Πιρίν Ράζλογκ, ομάδα Β΄ Εθνικής, στην οποία είχε απολογισμό 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο εντός έδρας παιχνίδι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο σύντομα η Ομοσπονδία της Βουλγαρίας θα στείλει τις μπλε κάρτες τους στην ΕΠΟ.

To Top