Τριπλή μπαλωθιά παραμονής από τον Ιωνικό στην Κρήτη! (video)

Ο Ιωνικός εξαργύρωσε το εκπληκτικό του πρώτο ημίχρονο, άντεξε από την αντεπίθεση του ΟΦΗ και αποχώρησε με το «τρίποντο» (2-3) από την Κρήτη που τον εκτινάσσει στο +11 από την προτελευταία θέση.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο -αμυντικά κι επιθετικά- από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τους Ρομαό (11′), Μύγα (39′) και Ντάλσιο (45′) να της δίνουν προβάδισμα τριών τερμάτων. Οι δύο πρώτοι πέτυχαν τα παρθενικά τους τέρματα με τη φανέλα των Νικαιωτών, με τον Άοσμαν να βγάζει δύο ασίστ και να φτάνει τις εννιά τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι αρχικά μείωσαν στο 45’+1′ με τον Λουίζ Φελίπε. Ωστόσο, εάν και αύξησαν την επιθετικότητά τους στο δεύτερο ημίχρονο -μειώνοντας σε 2-3 με τον Ντουρμισάι στο 56′- δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Ιωνικό να αντέχει. Δύο ασίστ κι από τον Ντε Γκουζμάν. Στο +2 από τον 2ο (στο μίνι πρωτάθλημα) Αστέρα Τρίπολης οι Κρητικοί. Πρώτη νίκη των Νικαιωτών επί του ΟΦΗ μετά το 2004.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Μαρινάκης (69′ Τσιλιανίδης), Βούρος, Σελίμοβιτς (46′ Γιαννούλης), Μπαλογιάννης – Ντε Γκούζμαν (69′ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα – Ντουρμισάι (76′ Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (46′ Διαμαντής), Φελίπε.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος – Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (68′ Κιάκος) – Λένις (90’+1′ Μάναλης), Τουράμ (78′ Μάντζης).

To Top