ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To τριπλό “ευχαριστώ” των πρωταθλητών

To τριπλό “ευχαριστώ” των πρωταθλητών του Άρη στο μπάσκετ με αμαξίδιο, για την στήριξη που έχει από εταιρίες.

Αναλυτικά:

* Το Τμήμα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Α.Σ.Αρης Θεσσαλονίκης ευχαριστεί την Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον διευθυντή της Κύριο Μπακουρα Λεωνίδα για την ανανέωση του στόλου των αγωνιστικών αμαξιδίων του.

Η ΔΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ και ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Aris W.B.C. επί διετίας για την ανανέωση του στόλου.

Το τμήμα θα είναι σε διαρκή συνεργασία με την ΔΕΠΑ για την ανάπτυξη και προβολή του Αθλήματος του Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο.

* Το Τμήμα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξιδιο του Α.Σ.Αρης Θεσσαλονίκης ευχαριστεί την εταιρεία Ariti S.A. που δραστηριοποιείται στο χωρο του ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και στηρίζει την προσπάθεια του Aris W.B.C. τα τελευταία έτη.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

* Το Τμήμα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξιδιο του Α.Σ.Αρης Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας-χορηγίας με την γνωστή εταιρεία Difros Custom Made Wheelchairs που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία Difros στηρίζει υλικοτεχνικά όλα τα έτη το τμήμα Aris W.B.C. με την κατασκευή και συντήρηση των αγωνιστικών αμαξιδίων.

To Top