ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τριπλό “χτύπημα” από Άρη, ένας για κάθε θέση!

Ενισχύεται στο έπακρο ο Άρης, ενόψει της ερχόμενης σεζόν, καθώς στην τελική ευθεία έχουν μπει οι υποθέσεις των Νικολά Κολάσο, Ματέο Γκαρσία και Άλεξ Μενέντεζ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τους παίκτες, όσο και με τις ομάδες των δύο πρώτων, για να παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τη φανέλα του Άρη για την επόμενη σεζόν θα φορέσουν οι Νικολά Κολάσο (27 ετών, μέσος) και Ματέο Γκαρσία (21 ετών, εξτρέμ), καθώς  Μπόκα Τζούνιορς και Λας Πάλμας, άναψαν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή τους. Παράλληλα, υπάρχει συμφωνία του Άρη με τον Άλεξ Μενέντεζ για συμβόλαιο δύο ετών.

Για την ακρίβεια ο Άρης πρόκειται να ενισχυθεί και στις τρεις γραμμές. Αποκτήθηκε ένας αριστεροπόδαρος μπακ που ενδεχομένως μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, όπως ο Μενέντεζ, ένας μέσος με όπως ο Κολάσο που μπορει να καλύψει αρκετές θέσεις, αλλά και ο Γκαρσία, που μπορεί να καλύψει τις πτέρυγες.

Οι “κιτρινόμαυροι”, όμως δεν θα σταματήσουν εκεί. Εκτός από τον επίσης Ισπανό, Ματίγια που έχει συμφωνήσει για 1+1 θα προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

To Top